Objectiu


Som un grup de pedagogues i psicopedagogues que amb l’objectiu de sensibilitzar i donar a conéixer el món de les altes capacitats, hem volgut posar en marxa aquest blog per tal d’apropar coneixements i opinions sobre aquesta temàtica a través de les Noves Tecnologies.

Amb la nostra tasca volem alçar un poc la veu sobre l’atenció que reben els alumnes amb altes capacitats, sigui quin sigui el seu nivell educatiu i les dificultats a les quals s’enfronten les seves famílies.

Les altes capacitats no són una característica puntual en el temps, acompanyen a l’individu en el seu desenvolupament al llarg de la seva vida, per tant quan abans se’n prengui consciència i es doni una resposta a les seves necessitats, augmentaran les possibilitats de desenvolupar les seves capacitats al llarg de tota la seva vida.

La nostra tasca està orientada a aportar un nou recurs i potenciar la reflexió sobre la intervenció o resposta que rep aquest col·lectiu . A través del Blog volem donar a conèixer el nostre punt de vista sobre el tema però sobretot, volem que la comunitat professional i no professional, interessada en el tema, tingui un espai on expressar-se i entre tots, enriquir el nostre coneixement sobre les altes capacitats i la seva intervenció.